Pure Usenet

Goedkoop is niet altijd duurkoop. Pure Usenet is ontzettend goedkoop maar kan gezien worden als een premium usenet provider.

Pure Usenet bijna de goedkoopste

Pure Usenet biedt zeer goedkope newsservers aan. Maar, ze zijn net niet de goedkoopste usenet provider in Nederland. Misschien is dat maar goed ook, want de providers die nog goedkoper zijn leveren niet al te beste diensten. Een usenet provider heeft nou eenmaal onkosten en als ze een goede newsserver willen aanbieden dan is er een minimum prijs.  Als je snel wilt downloaden, toegang wilt tot alle belangrijke nieuwsgroepen en een retentie van 2000 dagen ook goed vindt, zit je bij Pure Usenet helemaal goed. Het is een Nederlands bedrijf, mocht je vragen hebben dat kan je deze gewoon in het Nederlands stellen.

pure usenet

Gratis newsserver proberen

Een fantastisch voordeel van Pure Usenet is dat je gratis gebruik kan maken van een newsserver. Ze laten mensen, die later misschien een abonnement willen afsluiten, een newsserver proberen. Een hele week lang, zonder beperkingen. Na de week kan je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten maar je bent daar niet toe verplicht. Veel mensen sluiten een maandabonnement af, anderen proberen een gratis week bij een andere usenet provider. Ook Eweka biedt een newsserver voor een week aan.

Pure usenet keuze

Er is keuze uit drie verschillende newsserver pakketten bij Pure Usenet, namelijk M, XL en XXL. M is zeer geschikt voor mensen die af en toe kleine bestanden downloaden of het niet erg vinden om een paar uurtjes te wachten tot een film compleet is gedownload.

  • Pakket M kost €3,43 per maand en voor dat bedrag krijg je dan 20Mb/seconde met 8 connecties. Zeker niet slecht voor het bedrag.
  • Pakket XL is voor mensen die wat vaker downloaden en een download sneller binnen willen hebben. Voor €5,03 per maand kan je met 60Mb/seconde met 12 verbindingen downloaden.
  • Pakket XXL is voor zware downloaders. Binnen een kwartier kan je een 8K film downloaden. Dat kost €6,63 per maand,  de snelheid is onbeperkt en je krijgt 12 verbindingen om mee te downloaden.

Ieder pakket is af te sluiten per maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar. Het spreekt voor zich dat je de grootste korting krijgt als je een jaarabonnement afsluit.

Met Spotweb en Spotnet

Pure Usenet levert standaard newsservers, die uitstekend samenwerken met een ieder bekend download programma. Niet alleen met Grabit, SABnzbd en NZBget maar ook met Spotnet en Spotweb. Sterker nog, tijdens de installatie van Spotnet en Spotweb zie je Pure Usenet al staan in de vaste lijst met newsservers. Even erop klikken en verder hoef je niets te doen.