Eweka gratis proefabonnement

Eweka is een uitstekende Nederlandse premium payserver provider die slechts 2 verschillende abonnementen aanbiedt. De diensten zijn al goedkoop, maar wie gratis een snelle payserver wilt proberen kan ook bij deze payserver provider terecht.

Gratis Eweka payserver

Waarom gelijk betalen, als je iets eerst vrijblijvend mag testen? Bij Eweka kan iedereen een gratis payserver testen. Niet voor een paar dagen of met een downloadlimiet, maar 1 hele week, zonder limiet. Je ziet dus precies wat je kan verwachten als je later een maand of -jaarabonnement afsluit. Wie een jaarabonnement afsluit krijgt een grote korting. eweka gratis payserver

Veilig downloaden met SSL

Eweka biedt standaard SSL aan bij alle payservers. Dankzij SSL kan niemand zien wat je download, alles gebeurt namelijk met een zwaar beveiligde verbinding. Je hoeft daar niets voor te doen. Installeer je favoriete download programma, zoals Spotnet, Grabit of SABnzbd. Voer de gebruikersnaam, het wachtwoord en payserver adres in dat je heb gekregen van Eweka. Daarna kan je vrijwel direct beginnen met downloaden.

Uploaden bij Eweka, dat kan ook

Om te kunnen reageren op Spotnet is het noodzakelijk dat je payserver kan uploaden. Veel payserver providers bieden geen upload functie aan, maar Eweka wel. Je kan ook tekst en binaire bestanden uploaden. Wil je een grote video-opnames van een vakantie of bruiloft delen? Dat is ook mogelijk. Er zijn mensen die complete films, muziek en ebooks delen, terwijl daar copyright opzit. Wij raden dat af, maar het is wel mogelijk.

Twee soorten abonnementen

Je kan je kiezen uit twee diensten. Een proefabonnement of een prepaid account. Een proefabonnement is voor de meeste mensen de beste optie, want dan kan je een snelle payserver eerst gratis testen. Waarom betalen als je eerst gratis en vrijblijvend een account kan testen? Het is wel zo logisch om eerst voor de proefaccount te gaan. Wil je na de proefperiode een abonnement? Dan kost dat slechts 7 euro per maand. Download met het maximum dat je internetverbinding aankan. Wanneer en waar je wilt, zonder beperkingen.

  • Voordelen van een Eweka abonnement
  • Onbeperkte downloaden, dag en nacht, waar en wanneer je wilt
  • 20 verbindingen tegelijk, voor maximale downloadsnelheden
  • Veilig en anoniem downloaden met SSL
  • Bijna 3900 dagen retentie, download bestanden die 10 jaar geleden zijn geüpload
  • DEAL, PayPal en vele verschillende betalingsmethodes mogelijk
  • Veel goedkoper dan andere premium usenet providers

 

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.