Binsearch nzb zoekmachine

Binsearch is een NZB zoekmachine. Met deze zoekmachine is het mogelijk naar films, muziek, games en meer te zoeken. De NZB zoekmachine doorzoekt nieuwsgroepen, waarna men deze kan selecteren en downloaden. In dit artikel leggen je uit hoe je met Binsearch, andere praktische websites en downloadprogramma’s van alles kan downloaden uit nieuwsgroepen.

Binsearch is de NZB zoekmachine

binsearchEr zijn erg veel NZB zoekmachines. Bij sommige moet je je eerst inschrijven om te mogen zoeken. Andere NZB zoekmachines, zoals Binsearch, zijn gewoon toegankelijk voor iedereen.
Er zijn vele andere zoekmachines waarmee je nieuwsgroepen kunt doorzoeken. Deze zijn lang niet zo praktisch als Binsearch. Het enorme voordeel van deze zoekmachine is dat alles erg overzichtelijk is. Tevens is het zichtbaar of een bestand nog compleet genoeg is om te downloaden. Als een bestand vele jaren geleden is geupload door iemand, is het soms incompleet en heb je er niets aan.

Daarnaast kan je zien of een bestand, een film, game of album dus, is voorzien van een wachtwoord. Met Met Binsearch kan je zoeken naar zeer oude bestanden, terwijl andere NZB zoekmachines, vaak een beperkter overzicht hebben, in verband met een gebrek aan dataruimte op de servers. Ook zijn bestanden op andere zoekmachines vaak verdwenen i.v.m. een copyright claim terwijl een degelijk bestand nog wel te vinden is met Binsearch.

Downloaden met nzbserver

nzbserverEen andere handige manier om te zoeken naar films, games en muziek is via de website nzbserver. Deze website is een Spotweb cloon en lijkt veel op Spotnet. Veel Nederlanders vinden deze website een stuk prettiger werken dan Binsearch. Het is mogelijk om direct te zoeken naar allerlei bestanden in verschillende categorieën. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bepaalde film in HD formaat, dan hoef je alleen Image en HD aan te vinken en je zoekopdracht in te voeren. Als de film is opgenomen, verschijnt deze in een lijst.

Je kan allerlei informatie zien op de pagina. Wanneer de HD film is geüpload, door wie, wanneer, in welke nieuwsgroep en als je naar de reacties van anderen kijkt weet je of de kwaliteit goed is. Het is ook mogelijk om direct een NZB te downloaden en te openen met je favoriete downloadprogramma. Grabit en SABnzbd zijn de meest gebruikte downloadprogramma’s om te downloaden uit nieuwsgroepen.

Leren downloaden uit nieuwsgroepen

Als je niet weet hoe je uit nieuwsgroepen kan downloaden moet je onze handleidingen eens bekijken. We laten je zien wat de beste gratis download programma’s zijn en hoe deze werken.
Ook leren wij je hoe je het beste uit Binsearch en soortgelijke websites kan halen.

Waar je de nieuwste en beste bestanden kan vinden en hoe je veilig en snel kan downloaden. Maar ook anoniem downloaden, zodat je online privacy geen gevaar loopt komt aan bod. Deze website gaat dus over alles wat te maken heeft downloaden uit nieuwsgroepen. Momenteel zijn wij druk bezig met het maken van video handleidingen over het gebruik van Spotnet, Spotlite, Sonarr, Grabit, SABnzbd, downloaden met een payserver zoals Eweka en vele andere usenet programma’s en diensten.